Tennisles

Tenniskids

Tc De Snelle Sprong werkt met het speciale tennisprogramma Tenniskids. Dit is een lesprogramma van de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond). Ieder kind tot en met 12 jaar speelt (afhankelijk van leeftijd en niveau) in zijn eigen kleur rood, oranje of groen, met aangepaste baanlengte en aangepaste tennisballen. Vanaf het eerste begin kun je al mee doen.

Jongens en meisjes vanaf 12 jaar zijn natuurlijk ook van harte welkom bij onze club. De tennislessen zijn dan op een groot veld.

Trainer

De tennislessen worden gegeven door de trainer van Tc De Snelle Sprong, Yannick Ouaedvlieg van Tennis Management Limburg (TML). Yannick  is een gediplomeerd trainer die op een leuke en gedreven manier de jeugd boeit met techniek en tactiek en de kinderen hun talent laat benutten en groeien in het fantastische tennisspel.

Kosten en aanmelden

Op jaarbasis worden gegarandeerd 30 lessen van 1 uur verzorgd. De kosten van een tennisles zijn €6,50. De kosten voor 1 jaar zijn €195. Bij tussentijds instromen zijn de kosten naar rato. De dag en tijd van de les worden in overleg gepland. In principe worden de lessen gegeven in groepen van maximaal 8 jongens en meisjes. In de vakantieperiodes zijn er geen lessen. Bij regenweer wordt de training omgezet in een theorieles. Het lesgeld betaal je rechtstreeks aan TML. Als je vragen hebt of je wilt je aanmelden, dan kun je een mail sturen naar tcdesnellesprong.trainingen@gmail.com..

Data van de tennisles
 

WOENSDAG  
20 september  
27 september  
4 oktober  
11 oktober  
18 oktober  geen les i.v.m. herfstvakantie
25 oktober  
1 november  
8 november  
15 november  
22 november  
29 november  
6 december  
13 december  
20 december  laatste les voor de winterstop
28 februari eerste les na de winterstop
7 maart  

Inhaaldata: 14 en 21 maart  mocht er in de 15 lesweken een training uitvallen.

DONDERDAG  
21 september  
28 september  
5 oktober  
12 oktober  
19 oktober  geen les i.v.m. herfstvakantie
26 oktober  
2 november  
9 november  
16 november  
23 november  
30 november  
7 december  
14 december  
21 december  laatste les voor de winterstop
1 maart eerste les na de winterstop
8 maart

Inhaaldata: 15 maart en 21 maart mocht er in de 15 lesweken een training uitvallen