Inschrijven vrijwilligerswerk

Hoe werkt het terug verdienen van de vrijwilligersbijdrage?

Ieder senior lid betaalt € 45,- per jaar vrijwilligersbijdrage. Je kunt deze €45,- terug verdienen door 8 uur per jaar vrijwilligerswerk te doen voor de tennisclub. Bij nieuwe leden die zich aanmelden na 1 juli wordt de vrijwilligers bijdrage gehalveerd, dus € 22,50 en 4 uur vrijwilligerswerk. We houden bij als je vrijwilligerswerk hebt gedaan en als je de 8 uur gewerkt hebt, krijg je de €45,- aan het einde van het jaar terug.

Als seniorlid kun je je inschrijven en je voorkeur uitspreken voor de volgende vrijwilligerstaken:

Door op de link te klikken opent een bestand met data, tijdstippen hoeveel personen nodig zijn en hoeveel uur nodig is. Het hele jaar door kun je kiezen voor werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Wat houden de werkzaamheden in?
Bar: achter de bar ligt een barreglement. Diegene die het certificaat “alcohol schenken toegestaan” heeft behaald mag barwerkzaamheden verrichten. Dit kun je doen via de website van het NOCNSF. De bardienst mag het clubgebouw openen en sluiten en de alarmering aan en uit te zetten. De poort is te openen met het eigen  KNLTB-pasje van dat jaar. De benodigde sleutels en een kas met consumptiebonnen en wisselgeld kunnen worden opgehaald bij de barcommissie.

Parkonderhoud : denk hierbij aan snoeiwerk, onderhoud paden en bloemperken.

Schoonmaakwerk: het poetsen van bar/kantine/WC/douches/ramen

Voor de schoonmaak en park onderhoud kan overleg een andere dag voorgesteld worden indien de gehele groep dit wenst. Voor parkonderhoud bestaat de groep uit 4 personen. Voor schoonmaak bestaat de groep uit 3 personen. Als je dit wil, kun je dat in het formulier bij opmerkingen aangeven.

Hoe kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden voor je een bepaalde vrijwilligersklus door het onderstaande formulier in te vullen. Je kunt je ook telefonisch aanmelden bij Ingrid Backus (077 – 32 60 808 of  06 – 28 68 06 93) of Jos Souren (077 - 37 36 917 of  06 – 46 22 36 95). Je kunt je voorkeur aangeven voor 5 activiteiten. Aanmeldingen worden verwerkt op datum ontvangst. Mocht het ons niet lukken om je voor 8 uur in te boeken bij deze activiteiten, dan nemen wij contact met je op. Je mag natuurlijk ook meer dan 8 uren aangeven. Het schema met alle klussen die er zijn, wordt regelmatig ge├╝pdatet.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de aanmelding en je keuze. Als je vragen hebt, kun je bellen met Ingrid Backus ( 077 – 32 60 808 of  06 – 28 68 06 93) of Jos Souren (077 - 37 36 917 of  06 – 46 22 36 95). 

Activiteit 1
Activiteit 2
Activiteit 3
Activiteit 4
Activiteit 5